Perlesten til indkørsel

Vi kender perlesten blandt andet fra kirkegårde. De dekorative natursten i sorte og hvide eller hvide og brune nuancer, er både elegante og praktiske som underlag. Stenene er lige til at rive for blade eller nedfald og er derfor ideelle til områder, der skal holde sig pæne og rene.

Let at holde pænt

Perlesten er derfor også velegnede til indkørsler fordi de hurtigt kan rives over og ryddes for blade eller hvad der ellers måtte blæse ind på området. De flotte og skinnende sten fås enten som natursten eller som havsten. Forskellen er blot farvenuancen af enten rødbrun eller sort og hvid.

Læg en hel indkørsel i perlesten til en god pris

Det koster ikke alverden at anlægge en indkørsel i perlesten. Man kan få en big bag af tusind kilo perlesten for tusind kroner. Man skal dog regne med at bruge en del poser, for at få en pæn spredning, i et jævnt lag. Men det kan gøres for blot et par tusind kroner for en almindelig størrelse indkørsel. Her vil man få et lag af 5 centimeter perlesten over et område på omkring 20kvm.

Kan også bruges andre steder

Perlesten kan også bruges som dekorationselement omkring husets sokkel, eller omkring køkkenhaven. Desuden er de dekorative ind i huset i vaser, eller som udstilling i kombination med blomster eller bløde materialer.

Det eneste du skal gøre er at rive

Man er sikker på at perlesten holder sig pæne længe, da de ikke lader sig slide så let. Derfor kan du også roligt køre bilen frem og tilbage over indkørslen af perlesten, uden at de vil lade sig mærke med det. Det eneste du kan gøre er at rive indkørslen engang imellem for at holde den jævn og pæn,