Perlesten i Roskilde – Her kan de købes

Står med et haveprojekt som kræver en leverance af perlesten i Roskilde kan du overveje at benytte dig af Grusdirekte.dk/perlesten. De kan levere dine perlesten i Roskilde til 918,50 kr. inklusiv moms og levering. Her er der tale om bakke perlesten, som er de perlesten som bliver udgravet i grusgrave. De er typisk mere brunlige og rødlige i farverne. Deres størrelse er 4-8 mm. hvilket gør at de også kan bruges til indkørslen da de ikke kan komme i klemme i bildækkenes mønster. Alternativet til bakkesten er sø perlesten. Sø perlesten kendetegnes ved at de kan være både mørkere og lysere i farverne. De fås i helt hvide og helt sorte og har tendens til et mere rustent udtryk.

Det kan betale sig at få sine sten leveret med Grusdirekte.dk/perlesten. De kan udover at levere stenene aftippet levere dem til dig med grab således at de bliver læsset af lige det sted du skal bruge dem.

Levering med Big bag

Hvis du ikke vil have stenene spreder sig udover et større område kan du også vælge at få stenene leveret i Big Bags. Har du behov for et stort antal perlesten kan de tilmed levere et helt vognlæs på 12 tons, eller sågar et helt vognlæs med hænger hvilket er 24 tons sten.

Adressen til perlesten i nærheden af Roskilde

Bestil her online: Grus Direkte A/S
Metalgangen 29
2690 Karlslunde