Godt underlag for perlesten

Perlesten er et dekorativt indslag til både indkørsel, legeplads eller omkring urtehaven. Med de smukke natursten får man også lov til at betale for. Derfor kan det godt svare sig med et andet underlag for perlesten. Det giver et stabilt underlag og en økonomisk løsning.

Et solidt underlag

For at perlesten ikke glider for meget rundt, for eksempel i en indkørsel er det vigtigt med et godt og solidt underlag. Hertil findes der mange forskellige valgmuligheder. Nogle vælger en filtdug, da det klistrer stenene til dugen og man undgår at for mange triller væk. Hvis man har en indkørsel, der er let skrå kan dette især være en fordel.

Stjernen på værket

Men når bilen kører frem og tilbage på stenene kan det på sigt risikere at ødelægge underlaget og derfor findes der andre muligheder. Man kan nemlig også lægge bunden for indkørsel eller faldunderlaget på legepladsen med knust stenaffald. Det er både billigt og let at få fat i. Blot skal man, hvis man laver faldunderlag, være opmærksom på at dybden på stenaffaldet skal være 15 centimeter før perlestenene.

Ved først at lægge stenaffald eller filtdug, bliver perlestenene stjernen på værket og det flotte finish.