Smukke plæner med professionelt rullegræs


I Danmark er haven noget af det allermest dyrebare, vi har. Det danner rammen for vores somre hjemme, vores havefester, vores solbadning og vores intime grillaftener med familien eller venner. Samtidig kan det være en fodboldbane, et sted hvor børnene øver sig i at slå vejrmøller, eller det kan være den grønne oase, der pænt rammer vores blomsterbede ind.

Se rullegræs her

Men hvordan får man den perfekte græsplæne? Læs med her for at vide mere om, hvordan rullegræs kan hjælpe dig med at opnå den perfekte have.

Køb rullegræs og få den have, du altid har drømt om

Græsset danner fundamentet for de fleste haver i Danmark. Hvad end vi har en større have i vores parcelhus, en mindre have i rækkehuset, eller et større eller mindre frimærke af græs i vores sommerhus, så er græsplænen og duften af græs noget vi danskerne kerer os om.

Desværre kæmper mange danskere hvert år med at få en flot græsplæne, som lever op til de drømme, de har til deres have. Det kan være en kamp at få græsfrø til at spirer, og hvordan skal græsset egentlig gødes? Hvordan (og hvornår!) bliver græsset tæt og flot? Og hvorfor har jeg pludselig fået mos i stedet for græs?

Alle disse problemer og flere mindskes, når du vælger rullegræs. Med rullegræs har du med det samme en smuk færdigløsning, og faktisk er det i dag umuligt at se forskel på en flot plæne groet med græsfrø og en plæne af rullegræs.

Se rullegræs her

Derfor skal du vælge rullegræs:

  • En flot og ensartet plæne
  • Intet slid og ingen ventetid ift. at gro græsset
  • Slip for ujævnheder, ukrudt og mos
  • Nem at vedligeholde
  • Ideel til nybyggede huse

Hvad er en god pris på rullegræs?

Rullegræs vil typisk blive billigere per kvadratmeter, jo mere du køber af det. Priserne svinger lidt fra forhandler til forhandler, men du vil typisk kunne købe omkring 100 kvadratmeter rullegræs for ca. 50 kr. per kvadratmeter. Køber du derimod 300 kvadratmeter eller derover vil prisen typisk være halveret, og så videre.

Du kan også være heldig at finde billige forhandlere, som måske kører en fast lav pris eller har et godt tilbud.

Inden for rullegræs er der ikke som sådan tale om at købe i poser eller i en bigbag, men du kan typisk købe en palle, som indeholder 50 kvadratmeter rullegræs. Denne mængde rullegræs vejer omkring 1250 kilo, og er altså på den måde egentlig meget godt tilsvarende en bigbag.

Med disse mål er det også nemt for dig at beregne, hvor meget græs du skal bruge, og bestille den rette mængde.

Hvordan lægges rullegræs, så det bliver pænt?

Rullegræs skal typisk lægges om efteråret eller vinteren, hvilket betyder at du kan nyde det nye smukke resultat i løbet af det næste forår og sommer.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal lægge rullegræs, eller måske aldrig har prøvet det, vil det være en god idé at få professionelle til at komme og lægge det for dig. Så er du sikker på et rigtig flot resultat, ingen skæve kanter, ingen ”helligdage”, men bare en brugbar plæne du kan have glæde af med det samme.

Se rullegræs her