Genbrugsstabil er perfekt når du skal bygge


Når du skal i gang med et byggeprojekt hvor du gerne vil have et stabilt underlag, såsom ny indkørsel, fliser på terrassen, en sti gennem din have osv. er det utroligt vigtigt at du lægger et stabiliserende lag, under dine fliser eller dit grus.
Se genbrugsstabil her
Det er meget normalt at man anvender stabilgrus, men der findes også et anden og mere miljøvenligt produkt, nemlig genbrugsstabil. Ved køb af genbrugsstabil kan du derfor få et godt stabilt underlag, samtidig med at du bruger et mere bæredygtigt produkt.

Hvad er genbrugsstabil?

Hvorfor bruge nyt, når noget gammelt virker ligeså godt? Genbrugsstabil er et genbrugsprodukt der hovedsageligt laves af overflødigt tegl, asfalt og beton. Materialerne knuses og kan herefter benyttes som det stabiliserende underlag i dit byggeprojekt.

Stykkerne knuses til en størrelse på 0 – 32 mm, hvilket svarer til den størrelse du finder i almindeligt stabilgrus der er lavet af sand og sten, så der er altså ingen forskel på dette.

Hvor bruges genbrugsstabil?

Genbrugsstabil kan sådan set bruges overalt hvor der skal være et stabilt underlag. Du skal tænke over hvor meget vægt og belastning det givne område vil blive udsat for, når du skal finde ud af hvor meget genbrugsstabil du skal bruge.

Der er stor forskel på om det er din terrasse eller en indkørsel du skal stabilisere. I indkørslen vil der komme biler, trailere osv., og på terrassen vil der være barnevogne, grill og havemøbler. På terrassen eller andre mindre belastede områder anbefales det at du bruger ca. 12 cm genbrugsstabil, og hvis det er din indkørsel eller andre områder hvor der er høj belastning skal du bruge minimum 15 cm. genbrugsstabil.
Se genbrugsstabil her

Det miljøvenlige valg

Vil du gerne have et miljøvenligt stabilt underlag, så kan du ro med i sindet gøre brug af dette billige produkt. Genbrugsstabil er et miljøvenligt og bæredygtigt materiale, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Da genbrugsstabil skabes af knust beton, asfalt og tegl kan der forekomme rester af andre materialer.

Levering af genbrugsstabil

Genbrugsstabil leveres i hele landet og kan leveres på flere forskellige måder, der passer bedst til dine behov.

  • Lige til kantstenen: Genbrugsstabil bliver leveret lige til din kantsten. Der må ikke være almindelige fliser på afleveringsstedet, underlaget skal være beregnet til kørsel med tunge køretøjer.
  • Levering med kran/grab: Genbrugsstabil kan leveres med kan/grab. Lastbilen kan løfte materialet op til 3 meter over f.eks. en hæk, hegn osv.
  • Levering af Bigbag: Dit genbrugsstabil kan også blive leveret i poser, også kaldet en bigbag. Denne stilles sædvanligvis ved din kantsten, men hvis du ønsker et specifikt aflæsningssted kan du bede om dette når du bestiller og blot markere hvor du gerne vil have leveret din bigbag.
  • Levering på palle med fragtmand: Genbrugsstabil kan også leveres på paller med en fragtmand. Hvis du bestiller inden kl. 12 vil leveringen normalt ske indenfor 3-5 hverdage.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan pallen ikke sættes af på usikkert underlag såsom græs, grus eller ved en vejkant, da du så risikerer at den vælter. Fragtmanden kan hjælpe med at finde det bedste aflæsningssted, også hvis du ikke er hjemme.

Skal du bruge genbrugsstabil til dit næste byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud og en god pris.

Se genbrugsstabil her