Lær mere om granitskærver her


Leder du efter et materiale der både er dekorativt, naturligt og med flere anvendelsesmuligheder, så er granitskærver et rigtig godt køb for dig. Der produceres og sælges granitskærver til billige priser, i naturens helt egne farver og i mange forskellige størrelser.

Se granitskærver her

Hvad er granitskærver?

Granitskærver fås i flere størrelser og farver og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det er et naturligt produkt, og derfor kan farver og størrelser også variere alt efter hvilket stenbrud de kommer fra, hvilket gør at det naturlige produkt skinner endnu mere igennem, og giver din have eller indkørsel et unikt look.

Det varierede udseende skyldes at granitskærver udvindes fra større granit sten, som ikke er ensfarvede hele vejen igennem. Når de spredes ud giver dette et flot naturligt farvespil.

Sådan bruges granitskærver

Granitskærver kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det er egentlig kun din egen fantasi der sætter grænser. Måske skal de bruges langs huskanten, i blomsterbedet eller et helt tredje sted.

Brugbare og dekorative i haven

I haven kan granitskærver bruges på mange forskellige måder. Du kan bruge det til at anlægge en sti ned gennem haven, husk her et stabiliseringslag nedenunder. Du kan bruge dem langs husmuren eller som en dekorativ detalje i blomsterbedet.

Du kan vælge blot at bruge en enkelt farve, eller du kan mixe de smukke naturfarver og eksempelvis bruge sorte og røde granitskærver til et pift af farver langs muren. Eller du kan mixe grå, sorte og hvide for et unikt look til dit bed. Du kan også mixe størrelserne da granitskærver sælges i forskellige størrelser.

Se granitskærver her

Få en flot indkørsel der er let at vedligeholde

Et af de steder hvor rigtig mange bruger granitskærver, er i indkørslen. Det er nemt at vedligeholde og det ser pænt ud. Det er også nemmere og hurtigere at anlægge en indkørsel med dette materiale, end hvis du skal lægge belægnings sten.

Husk at der under dit lag med granitskærver skal være et stabiliseringslag under. Først et lag bundsikringsgrus der skal komprimeres med en pladevibrator, gerne over 2 gange, og derefter et lag enten med stabilgrus eller genbrugsstabil.

Sådan leveres granitskærver

Granitskærverne leveres til hele landet og kan leveres i vores bigbag, dvs. de bliver leveret i pose, så de er nemmere at håndtere. Du kan få levering lige til kantstenen hvis de skal bruges i indkørslen, eller hvis du skal bruge produktet i haven, kan du kan få dem leveret ind over hækken op til 3 meter, hvis din hæk er ud til vejen.

Du kan også få granitskærverne leveret uden pose, her kan de eksempelvis tippes direkte ned på din indkørsel, efter den er stabiliseret, så de er klar til spredning.

Granitskærver kan være støvede ved levering, dette stammer fra krusningen i stenbruddet, og forsvinder helt af sig selv indenfor ca. 2-3 måneder, når de ligger udenfor i vind og regn, herefter vil de være flotte og blanke at se på. Skal din have eller indkørsel have et flot naturligt look, så kontakt os for et godt tilbud og hør mere om pris, levering osv.

Se granitskærver her